homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!-7

#115 2009-08-18 17:22:14

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

..........................deci sa nu toleram abuzurile de orice forma......................

#116 2009-08-18 18:30:21

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

nici astazi nu ne-am vazut, nici ieri... dar sincer park nici nu-i simt dorul...
eu vv-am spus partea proasta a lui.. insa si el are calitatile lui dar n-are rost sa vb despre asta...
cert e ca e asa cum e si nimik nu-l va schimba decat poate un pshiholog sau psihiatru caci eu n-am ce-i face...
l-am cunoscut pe el cand nici nu ma asteptam... la o iesire intre fete... cand nu vroiam sa mai aud de baieti, caci fostu` ma inselase si ne despartisem... si i-am sarit in ochi, si mie mi-a placut si na... dupa 2 ani unde s-a ajuns...
acum 2 ani pe vremea asta eram tare fericiti rotfl

#117 2009-08-18 20:07:46

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

ma bucur ca te aud zicand ca nu-i duci dorul!!!!!!!!!!!!!!!!...poate ca ai stat cu noi la povesti si te-ai mai racorit!!!!....e un inceput bun!!! continua tot asa!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#118 2009-08-18 20:09:18

kat_utza
Sr. member

mi-a fost putin rau azi... m-am trezit cu o stare de greata, adormita si mai apoi dup`amiaza ma durea spatele si ma usturau si ochii si in gat neutral

#119 2009-08-18 20:11:31

andora
Full member

kat_utza a scris:

mi-a fost putin rau azi... m-am trezit cu o stare de greata, adormita si mai apoi dup`amiaza ma durea spatele si ma usturau si ochii si in gat neutral

si eu am avut azi o stare asa de......melancolie...eu am crezut ca mesajele voastre m-au facut asa....dar poate e doar... scaderea presiunii atmosferice chicot

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

Publicitate

loading...

#120 2009-08-18 20:16:13

kat_utza
Sr. member

smile fel si fel de povesti...
care mai de care mai triste...

#121 2009-08-18 22:55:01

kat_utza
Sr. member

s-ar putea sa ajung joi prin Iasi big_smile insa nu voi sta mult caci nu am cunostinte p`acolo.. doar cateva ore
inca nu i-am zis alui meu ca vreau sa fiu singura insa cred ca o sa fie cat de curand, sper sa nu ma urmareasca pe forum tongue

#122 2009-08-18 22:56:55

andora
Full member

La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si spune:
"Eu i-am spus barbatului meu? Hans, de maine tu gatesti! Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe Hans ca se duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus numai la masa si am mancat?.
Celelalte femei: ?BRAVO, BRAVO!?.

Se ridica frantuzoaica si zice: ?Eu i-am spus barbatului meu? Jean, de maine tu speli hainele! Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vazut pe Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la uscat?.
Celelalte femei: ?BRAVO, BRAVO?.

Se ridica romanca: ?Eu i-am zis barbatului meu? Ioane, de maine tu iti calci camasile! Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic, a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang..."

#123 2009-08-18 22:58:48

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

andora a scris:

La o reuniune de femei din toata lumea, se ridica nemtoaica si spune:
"Eu i-am spus barbatului meu? Hans, de maine tu gatesti! Prima zi nu am vazut nimic, a doua la fel, a treia l-am vazut pe Hans ca se duce in bucatarie si pregateste mancarea, pune masa, eu m-am pus numai la masa si am mancat?.
Celelalte femei: ?BRAVO, BRAVO!?.

Se ridica frantuzoaica si zice: ?Eu i-am spus barbatului meu? Jean, de maine tu speli hainele! Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nimic, a treia zi l-am vazut pe Jean cum scotea hainele din masina de spalat si le intindea la uscat?.
Celelalte femei: ?BRAVO, BRAVO?.

Se ridica romanca: ?Eu i-am zis barbatului meu? Ioane, de maine tu iti calci camasile! Prima zi nu am vazut nimic, a doua zi nu am vazut nimic, a treia zi am inceput sa vad putin cu ochiul stang..."

ar fi haios rau daca nu ar fi atatea femei in aceasta situatie...

bebe V., soarele si luna

#124 2009-08-18 23:09:01

kat_utza
Sr. member

ma uitam la tv si unde dadeam, de parca ma urmarea, gaseam numai emisiuni in care se vorbea despre violenta rotfl
crek ma bantuie sa-l las sa nu-l mai vad in fatza ochilor...

#125 2009-08-18 23:10:15

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

stiam bancul asta. Trist este ca e inspirat din realitate. In alte tari nu sunt barbatii asa de violenti ca in Romania. Nu isi permit din cauza legii. Aici de ex. daca femeia nu reclama ca a fost batuta, sesizeaza vecinii politia cand aud scandal si cand vin politistii si suna la usa daca o gasesc pe femeie cu ochiul vanat s-a dus naibii barbatul. Femeia stie (nemtoaica si frantuzoaica) ca daca merge la lege s-a zis cu barbatelul, de-aia barbatii mai bine isi iau catrafusele si dispar cand nu le mai convine raiul pe pamant.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#126 2009-08-18 23:10:47

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da, asa e cam tragi-comic bancul asta

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#127 2009-08-18 23:13:04

baciu
Insomniac member

stie Hansi ala de ce a gatit, nu va faceti griji. I-au trebuit doua zile sa se gandeasca bine daca sa-si bata nevasta sau nu si punand in balanta avantajele si dezavantajele pe care le-ar avea dupa ce ar bate-o pe nevasta mai bine s-a apucat si a gatit.

#128 2009-08-18 23:14:09

andora
Full member

kat_utza a scris:

ma uitam la tv si unde dadeam, de parca ma urmarea, gaseam numai emisiuni in care se vorbea despre violenta rotfl
crek ma bantuie sa-l las sa nu-l mai vad in fatza ochilor...

se pare ca noi cele de pe aici am fost precum..."picatura chinezeasca"....rezultatul va conta...decizia ta ferma de a-l parasi!!! puss  puss  puss

baciu esti tareeeeeeeeeeeeeee tummenupp  tummenupp  tummenupp  applause  applause  applause

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-18 23:15:04)

#129 2009-08-18 23:15:02

kat_utza
Sr. member

de italieni, albanezi nu se spune nimik... insa astia sunt si mai violenti. acolo, din cate am auzit, se omoara direct neutral

#130 2009-08-18 23:23:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

apropo de banc, la mine stau vasele nespalate de 5 zile, ca el zice ca le spala maine. Da nici de-a naibii nu le spal. Am facut curat luna in casa de 2 ori de atunci  si imi stau ca un ghimpe in coaste, dar cred ca deja l-am rasfatat ?rea mult pe al meu si tre sa mai puna si el osu la treaba. Ma calca pe nervi ca ajuta decat daca ii place. Ma rog, poate vad si eu ca nemtoaica a 6-a zi miracolul.

Va zic sincer ca in ultimile 2 zile cand il aud ca maine imi vine sa i le sparg in cap rotfl Dar evident nu fac asta. Zic bine si atat.

#131 2009-08-18 23:25:22

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

PillBlast a scris:

imi vine sa i le sparg in cap rotfl Dar evident nu fac asta. Zic bine si atat.

rotfl saracul daca ar sti cred ca ar zbura in secunda 2 si le-ar spala intr-un minut pe toate lol

bebe V., soarele si luna

#132 2009-08-18 23:27:58

kat_utza
Sr. member

fratele meu are acest obicei, de a nu spala vasele.
intr-o seara ne-am pus deaccord, eu fac mancarea si tu speli vasele...
am facut eu mancarea, bineinteles ca am murdarit ceva vase si dupa ce am terminat nu le-a spalat... a doua zi nici eu nu m-am atins de ele si cand a venit de la minca i-am spus ca il asteapta ceva frumos in bucatarie si am plecat
cand m-am intors imi zicea ca nu stia ce sa faca mai repede rotfl caci era mort in gura de foame, vasele dadeau pe afara din chiuveta si nu se putea desfasura, asa ca a trebuit sa le spele pe toate.. caci se mai adunasera cateva.. big_smile
trebuie sa intram in ei ca barbatii sunt lenosi tare... nu vor decat femei, meciuri, bautura si tigari rotfl

#133 2009-08-18 23:28:41

baciu
Insomniac member

april sunset a scris:

PillBlast a scris:

imi vine sa i le sparg in cap rotfl Dar evident nu fac asta. Zic bine si atat.

rotfl saracul daca ar sti cred ca ar zbura in secunda 2 si le-ar spala intr-un minut pe toate lol

lasa sa vezi cate zile ii trebuie pana le spala. Eu asa as face (in caz ca nu incep sa puta.......). Cand se termina tacamurile si farfuriile ii pui direct oala pe masa si sa se descurce. rotfl si cand nu mai ai nici oale ii dai o felie de paine, daca ai cu ce sa o tai........ rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.